Spørg om vin
-
-
-
-
Hvordan afgør jeg om en vin er for gammel?
-
Friske sommer drikke med vin
-
Pink Port drinks - Friske sommer drinks med vin
-
Vin til lammekrone
-
Hvilken vin til stegt laksebøf?
-
Hvilken vin til Sushi
-
Tips & Tricks til servering af vinen juleaften
-
Julemad og hvidvin
-
Vin til Ris a la mande med kirsebærsovs
-
Hvilke vine matcher oste- pølsebordet?
-
De bedste vin
-
Amarone della Valpolicella, hurtigt overblik
-
Vin til julemad - hvad skal du servere?
-
Når du serverer portvin
-
Friske sommer vin-drinks baseret på Proseco
-
Rosé og mad match
-
Hvad er forskellen på de forskellige Portvinstyper?
-
Vin til bryllup 62 gæster
-
Mangler vine til pige konfirmation i Juni
-
Hvilken vin til laks?
-
Vin til Ris a la mande med kirsebærsovs
-
Gaveforslag - Vinkøletaske
-
Viden og fakta om Biodynamisk vin
-
Billig / dyr vin
-
Vin til Stenbiderrogn
-
Hvordan laves rosé og er der forskellige typer ?
-
Vin til bøf - hvilken rødvin matcher den røde bøf?
-
Facts om Champagne
-
Rødvinspletter på tøj
-
Hvad er Gewurztraminer, og hvad er den god til?
-
Hvad består rødvinens farve af... ligeså hvidvin og Rose
-
Cocoon rødvin fra Californien
-
Hvordan bedømmes dansk vin?
-
antal kalorier i rødvin
-
Hvordan laver jeg en privat vinsmagning?
-
Magnum flaske kontra en almindelig flaske
-
Kan man købe vin fra andre eu lande via nettet?
-
Tips & Tricks til servering af vinen juleaften
-
Facts om Brunello
-
Vin til vildt
-
ABC, Anything But Chardonnay
-
Rødvin til hovedret
-
Billige, tørre bobler til drinks.
-
Alkohol%
-
opstart af vinmark
-
Hvad betyder det at vin har prop?
-
vin til forret.
-
Gode vinforslag til en nybegynder i smagning
-
Kraftig rødvin, hvad betyder det?
-
Champagnesorbet, hvilken vin skal jeg bruge?
-
vin til grillet makrel
-
Hvad er forskellen på fransk og amerikansk eg?
-
Bruger man udelukkende egetræ til fadlagring?
-
Er der krav om Amerikansk vs. Fransk eg i fadlagring?
-
Fadlagring, hvorfor er vintønder røde på midten?
-
Hvad er Beaujolais Nouveau?
-
forskel på vine der har ligget på egefade og stålfade
-
Erstatning af portvin:
-
Vinens kvalitet
-
Hvad er Orange vin?
-
Mørkerød dessertvin
-
Overblik over Cotes du Rhone - Sydrhone mod Nordrhone
-
Hvad er forskellen på Champagne og mousserende vin?
-
Vallformosa Cava Spanien
-
Biodynamisk vin, hvad skal jeg forvente?
-
Tommelfingerregl til når man står foran vinhylden i føtex.
-
Vin til konfirmationen
-
Hyldeblomstmousse og citronkagebund
-
Vindruekerner fra vinstokke
-
Pris på en vin
-
Hvor kan jeg købe Piccine, Vino rossa dItalia og hvor meget koster den?
-
Hvorfor har vi ikke vin på fustager i Danmark?
-
Tappedato
-
Kraftig rødvin, hvad vil det sige at en rødvin er kraftig?
-
Fakta om Malbec
-
Hvad er en Superbarolo?
-
Kraftig rødvin
-
Vin til nytår
-
Julemad og hvidvin
-
Vin til Thaimad og asiatiske retter
-
Dekantering af vin, hvilke vine skal dekanteres?
-
Hvorfor er årstallet på vinen vigtig ?
-
Kulsyre i rødvin?
-
Vin til pulled pork
-
svendegilde
-
mug på træ kasser :-(
-
Italiensk vinkursus
-
Sådan besøger du vingårde på din storbyferie
-
3 hurtige om Pinot Noir
-
Hjælp til en tysk vin
-
Hvad er en Flying Winemaker?
-
Vin til menu i juni
-
BYO hvad er det?
-
Drikbar eller ej?
-
Vinpletter på ægte tæppe
-
Vinforslag
-
Vin til suppe?
-
Hvilken vine drak de i Matador
-
Vin parring til oksemørbrad
-
Kvinde vil i gang med at drikke rødvin, ...
-
Grundkursus i rødvin.
-
Hebrard Cuvée Prestige
-
Holdbarhed
-
Hjemtransport af vin
-
Vinkyper
-
hvilken rødvin er bedst til kylling kød og magert kød
-
Cotes du Rhone og Rhonedalen fakta
-
Hvad er Calvados?
-
Let perlende frisk og blød hvidvin
-
Vinbønder der er et besøg værd i sydrhone
-
vin til buffet
-
Ararat
-
Type af vinstok?
-
Barolo, er du traditionalist eller modernist?
-
rødvin
-
Billeder af vinene
-
Sherry typer
-
Vinstok?
-
Vin til bryllup
-
Vin til varme hveder
-
Hvornår plantes vinstokke?
-
Vin til laks, røget laks
-
hvad betyder tilsat sulfitter
-
Acetaldehyd i finosherry - hvad forårsager denne duft?
-
Hvilket rødvinsglas vinglas skal jeg vælge - har det betydni
-
Hvordan vælger i Ugens Vinder hos Alt om Vin?
-
Vin til ...
-
Vin til fyldte og mørk chokolade
-
Cabernet Sauvignon, det hurtige overblik
-
Sød Amarone dessertvin?
-
Kan man drikke rødvin til fisk
-
Oversøisk Pinot Noir
-
Hvordan laver man vin?
-
Hvor kan man lære mere om at smage vin
-
Top-5 mest læste spørgsmål 2012
-
Tokaji hvad er det?
-
vin til dadler og pølser i svøb
-
Vin til Nytårsaften
-
Vin til hummerbique nytårsaften
-
Hjælp!
-
Terrassevin - hvad er det?
-
Klein Constantia vin
-
Hvilken vin skal jeg vælge til anden Mortens aften?
-
God vin til at drikke uden mad
-
Alternativer til amarone
-
Hvad er jagtvin?
-
Hvor køber i vin?
-
Vinbar i Paris
-
Vin til svamperetter, kantareller, Karl Johan og Champignon
-
Fås Bag-in-box som kvalitetsvin?
-
Mousserende rødvin?
-
Vin til saltet laks
-
Hvad er en ønolog?
-
Casa Castillo Pie Franco 2006
-
Botrytis - Drue eller andet ??
-
dessert vin til islagkage?
-
Hvad mener du om naturvin?
-
Vin til desserter
-
Vin til nye asparges
-
Mad til bestemte vine
-
Hurtigt overblik over - en primeur - begrebet
-
Overblik, 3 hurtige om vinene fra Toscana
-
pris på en vin
-
Hurtigt overblik over Madeira
-
Hvorfor er Champagneglas høje og slanke?
-
oksefilet på grillen - Antiche Terre Venete ripasso
-
Vin til stenbiderrogn
-
hjælp til at finde speciel vin....
-
Hvilken drue skal bruges i dk
-
Ukendt vin
-
Oksebryst med peberrodsouce
-
vin til hummersuppe
-
Vin til lam?
-
Forret til hvidvin
-
vin til appelsin trifli med mascarpone
-
De 5 mest populære vinspørgsmål i 2011
-
vin til varmrøgt laks med fruktsalat og sennepsovs?
-
Vintype?
-
Takt og tone ved vinsmagning
-
Julevin - de 5 bedste af de udvalgte
-
Vin til julemaden, hvad skal du servere?
-
Gløgg - et par gode fif til højtidsdrikken
-
trøfler
-
Vin til lam
-
vin til madlavning
-
Hvilken Vin til Tunmousse
-
universal glas til vindrikning
-
Vin til stegt flæsk
-
Vinsmagning - Pingus
-
Alsace Grand Cru marker
-
rødvin til fisk
-
Høje alkoholprocenter i Amaronevine?
-
dyb bund = god vin?
-
Le Fonti - Chianti Classico
-
Kommer bastflaske Fiascoen fra Chianti?
-
Hey. Hvilken vin ville I anbefale til hot dogs?
-
3 hurtige om Ripasso
-
Udbytte pr. vinstok
-
Hvad er en supertoskaner/Supertoscaner??
-
Moscato. Drue, vin eller område?
-
vi er så "heldige" at vi har fået 145 flasker rødvin: Vina Terrafina Cabernet Sauvignen fra Central Valley vintage 2004 fra Chile.
-
Er vinanmeldelser troværdige?
-
En Primeur 2010 - Margaux
-
Grillvin, i Californien byder man på Zinfandel
-
Mousserende aperitif i sommervarmen
-
Simpel regel for valg af rødvin til grillmad
-
Vin til grillmad, fuldend din sommeraften
-
Hvor mange andre end mig har fået frostskader i år ??
-
rødvin uden migræne
-
Petite Sirah, viden om
-
Markham Merlot fra CA
-
hvilken vin kan I foreslå til en gang nuggets?
-
Hjælp til oplevelser, kender du en god europæisk vinbar?
-
Vinene til klassisk påskelam?
-
Søger en god stemningsfuld vinbar i Rom
-
pris på Chateau - Canon la Gaffeliére - Grand Cru Classé.
-
Skaldyr
-
hvidvin til grill
-
Hvad drikker man til krondyr eller vildt generelt ?
-
Citronpandekager
-
risotto med kylling
-
St. Emilion klassifikation
-
Hvordan smager man korrekt på vin?
-
Dessertvin
-
Kalvetournedos
-
Hjælp til at finde syrah foredragsholder
-
Vin til suppe, varme, stærke supper ?
-
Vin til "perlehønebryst stegt med pecorino" mm.
-
hvad for en vin egner sig godt til oksemørbrad?
-
Serverings temperatur for rødvin?
-
Hvilke vine skal dekanteres?
-
5 mest læste i 2010
-
Vin til julemaden, hvad matcher
-
torsk
-
Søger en foredragsholder til vinsmagning om gewürztraminer
-
hvad er en vinkyper
-
Vinstokkenes rødder
-
Hvilken vin passer til dyrekølle og vildt
-
Vin til tapas mm - gode bud
-
Hej jeg skal lave en middag hvor jeg serverer flere forskellige vine fra bourgogne, deriblandt Gevrey chambertin. Kan i anbefale en 3 retter
-
Opbevaring af åben vin. Hvor længe kan vin holde sig efter å
-
Opbevaring af vin
-
vinreol
-
vin til lasagne
-
Hvad skal jeg drikke til mine flødestuvede kantareller?
-
Sydafrikansk vinsmagning
-
er vin med højt alkoholindhold bedre end vine med lavt
-
abrikossorbet
-
Hvordan påvirker vinglas smagsoplevelsen. Rødvinsglas
-
hvilke retter passer til Chateau Palmers vinen?
-
Søger Elena Walch Merlot Alto Adige DOC 2006
-
Forret - Kammusling med rabarber
-
Vin til Sushi?
-
Kan man finde/købe ice vin i butik i Danmark?
-
Tapning af vin
-
Alsace til grillmad
-
Dessertvin til chokoladekage med bagte rabarber
-
Rosé Champagne Audoin de Dampierre
-
Opbevaring af portvin ?
-
Hvidvins dampede muslinger
-
Grillet vildsvin
-
Bag in box, bedste papvin, box-vin eller BiB
-
Er vild med champagne men syntes tit de virker sure
-
Stillevin
-
Vinbar i Malaga?
-
Californisk Mourvedre vin
-
dessertvin fra Banyuls
-
Dansk vin
-
Amarone, mad til
-
På en tur til Amsterdam fik vi en skøn, skøn vin på Shiraz druen fra en sydafrikansk producent ved navn STARK. Jeg har siden forsøgt at find
-
Vine til menuen
-
hvordan finder man en vinhandler på aov
-
Vinkorkar
-
Alsace Grand Crû, Jean Wach