Spørg om vin
|
Hvad skal jeg drikke til mine flødestuvede kantareller? jeg er ivrig svampejæger. Min favorit er flødestuvede kantareller med lidt hvidvin og et touch af chili. Jeg drikker gerne et glas let rødvin til, men jeg kunne godt tænke mig at få et kvalificeret bud på en vin der matcher. Er der iøvrigt en type vin der generelt matcher til svampe? m.v.h. Svampejægeren | |
|
Hej Svampejæger Jeg vil klart anbefale en Pinot Noir - og helst en ægte Bourgogne. Bourgogne med lidt "muldede" noter, og en god syre til at rense den fede fløde af gummerne. Hvis du kigger forbi min butik vil jeg klart anbefale "1996 Les Genévriéres" Se den på www.finivin.dk (klik på mit logo oppe til venstre). |
|
|
En god Tysk Auslese af den tørre slags. Den er kraftfuld og fed nok til at kunne være med til flødesovsen og svampene. Omvendt vil den have nok syre til at give modspil til alt det fede. Det er en vinderkombination |