Spørg om vin
|
Vin til Stenbiderrogn Stenbiderrogn kaldes populært for "Nordens kaviar". Selvom frisk stenbiderrogn er en udsøgt delikatesse, er det nu noget af en tilsnigelse. Stenbiderrogn er let og frisk og salt i smagen. Stenbiderrogn har sæson februar til april, og er en rigtig forårsbebuder. Kaviar og Champagne er et klassisk match. Når det drejer sig om stenbiderrogn skal vi være lidt mere forsigtige (man kan sagtens vælge en Champagne, men vælg en frisk og tør af slagsen). Den klassiske ret hvor stenbiderrogen serveres med blinis, cremefraiche og rå løg er en let og frisk anretning med fine smagsnuancer. Vinen hertil må ikke blive for dominerende, det skal gerne være en vin der går med retten og ikke mod. Dvs vi skal finde en frisk og ikke for tung og fed vin. Vi anbefaler:
| |
|
vinmægleren Jeg ville selv anbefale en "tør Riesling " fra området i Rudesheim/Assmanhausen da - den tørre/fedme- vil supplere maden perfekt |