Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Ugens vinder

Canals Nadal Cava Brut Natural Reserva, Spanien

Cava fremstilles efter Champagnemetoden. Det betyder at vinen lagres med bundfald, og at eftertgæringen hvor kuldioxid trykket opstår foregår på flasken. Lagringen på bundfaldet giver vinen gode komplekse aromaer af nødder og frisk brødkrumme. Brut betyder at den er knastør.

Ekstra Bladet skrev: "Cava på Macabeo, Parrellada og Xarel-lo. En rimelig fyldig vin som har ligget 3 år og lagret før den er frigivet. Fersken, pære og moden æbler i smagen. Flotte vedvarende bobler. En mousserende vin som bør serveres til mad."

5 stjerner og ugens bedste køb i Ekstra Bladet

Pris: 109,95 v. 6 stk

Leverandør: Erik Sørensen Vin
Ugens vinder på aov.dk uge 42 - 2013





Erik Sørensen
Kokkedal
http://www.eriksorensenvin.dk