Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


De bedste vine i test

Vi har smagt og testet en række vine. Vi anmelder her de bedste målt på skalaen pris/kvalitet.


Vertente 2017, Niepoort, Douro, Portugal
6 stjerner
140 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Mørk moden frugt af blommer kirsebær og blåbær. Mokka, cigarkasse og let patineret læder. Fin finish af knust sort peber. Vellavet potent og harmonisk topvin.

Terra Barossa Shiraz 2018, Thorn-Clarke,
Barossa, Australien

6 stjerner
100 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Frugtdreven vin, blåbær og brombær. Hvid peber, lædernoter, nyspidset blyant, og kraftig intens let sødmefuld frugt. Potent vin med en meget forfriskende syre. Veldrejet vin. God til en branket bøf eller grillmad.

Marques del Atrio 2018, Viura, Verdejo, Sauv. Blanc, Rioja, Spanien (hvid)
5 stjerner
66,67 kr. v. 3 stk hos Skjold Burne
Smagsnoter: Hyldeblomst, kamilleblomst og genrøse citursnoter. Lime og lidt stilkede grønne noter. Skarp, præcis og forfriskende vin der vil være en perfekt ledsager til skaldyr.

Lentz, Cremant dAlsace demi-sec, Frankrig
5 stjerner
100 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Herlig symfoni af nybagt brød, nedfaldsæbler og muldet skovbund. I munden fine små bobler og en frugt af sødmefulde pærer og ferskner. En læskende, harmonisk, halvsød vin af høj teknisk der vil gøre sig godt som velkomstdrink på en varm sommerdag.


Ch. Haut Pick 2018, Sauternes, Frankrig
5 stjerner
165 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Tydelig botrytis, tørrede abrikoser og figner, syltet appelsinskal. Koncentreret vin med god intens sødme og lækker cremet afstemt mundfylde,


Vinene er smagt blindt og bedømt på en skala op til 6 stjerner, bedømt på pris/kvalitetsforhold. Smagningen er foretaget februar 2021. Kun de bedste af vinene i testen er beskrevet her. Priserne er som oplyst af leverandør, og er typisk tilbudspriser. Vinene er gratis prøver fra leverandøren