Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


De bedste vine i test

Vi har smagt og testet en række vine. Vi anmelder her de bedste målt på skalaen pris/kvalitet.

Babich, Sauvignon Blanc 2019, Marlborough, NZ (hvid)
6 stjerner
100 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Urter, nyslået græs, flintesten og lime. Fyldig frugt af modne stikkelsbær/kiwi med en sprød forfriskende syre. Flot representant for NZ sauvignon blanc.

Los Vascos DBR, Grande Reserve 2015, Colchagua, Chile
6 stjerner
130 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Brom- og sololbær, ristet kaffe, solbærblade og grøn peber. Helstøbt fyldig vin med god struktur og forfriskende frugtsyre, det hele toppes af en mineralsk forfriskende afslutning. Flot alternativ til en venstrebreds Bordeaux.

Urban Ribera 2015, Tinta del Pais, Ribera del Duero, Spanien
5 stjerner
100 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Sprøde brombær, blyant/ cigarkasse, grøn og hvid peber. Dyb mineralsk afslutning på vinen der giver den kraftige vin et komplekst og luftigt præg. Særdeles velegnet til vildtretter.

Beni di Batasiolo, Sabri 2018, Barbera dAsti, Italien
5 stjerner
100 kr. v. 2 stk hos Skjold Burne
Smagsnoter: Modne mørke kirsebær, knuste kirsebærsten, grønne tobaksblade. En fyldig vin med en god portion frugtsyre der gør vinen saftig og læskende.


Vinene er smagt blindt og bedømt på en skala op til 6 stjerner, bedømt på pris/kvalitetsforhold. Smagningen er foretaget oktober 2020. Kun de bedste af vinene i testen er beskrevet her. Priserne er som oplyst af leverandør, og er typisk tilbudspriser. Vinene er gratis prøver fra leverandøren