Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


De bedste vine i test
Vi har smagt og testet en række vine. Vi anmelder her de bedste målt på skalaen pris/kvalitet.


Charles Mignon, Rose Premier Cru, brut, Champagne
6 stjerner
269,75 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Brioche, skovjordbær, citrus og fine mineralske noter. Store insiterende og velintegrerede bobler der fylder hele mundhulen. Flot syre og lækkert kalket mineralsk bid. Svært at finde bedre Champagne til prisen.

Wente, Morning Fog Chardonnay 2017, Livermore valley, Californien
6 stjerner
100 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Tydeligt fadpræg med brændt smør og hasselnød og snert af kokos og vanille. Fed cremet stil med præg af fersken og annans. Vellavet tyktflydende bulderbasse. Fadpræget oversøisk Chardonnay.

Babich, Pinot Noir 2017, Marlborough, New Zealand
6 stjerner
119,75 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Klar og tydelig pinot næse, kirsebær, risitet kaffe, laurbær og grønne stilke. Mellemfyldig, læskende, let og elegant, med den smidighed der giver den et oversøisk præg. Dejlig vin!

Tarapaca, Syrah 2017, Gran Reserva, Maipo, Chile
6 stjerner
100 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Ristet kaffe, læder og modne brombær. God mundfylde af fin moden let sødmefuld mørk frugt og et skud grøn og hvid peber. En fin syre der skaber balance i vinen. Lækker vin.

Niepoort, 10 years old white, Porto, Portugal (Portvin)
6 stjerner
249,75 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Valnødder, flor, nedfaldsæbler, skovbund og krydrede tawnynoter. Tørret abrikos og syltet appelsinskal. Fantastisk flot vin med en bund af mineralitet. Flot ledsager til ostebordet.

Babich Black Label Sauvignon Blanc 2018, Marlborough, New Zealand
5 stjerner
119,75 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Tropiske parfumerede noter, annanas, nektarin, passionsfrugt, jasmin og lidt hyldeblade. Cremet fyldig frugt med et fint forfriskende tvist af lime. Flot oversøisk Sauvignon Blanc.

Chateau La Croix de St-Georges 2015, St. Georges Saint Emilion, Frankrig
4 stjerner
110 kr. hos Skjold Burne
Smagsnoter: Imponerende flot næse af velintegreret fad. Her er ristet kaffe, ceder, mørk chokolade og mørk moden frugt. Grafit og grøn tobak. Raspende og mærkbar garvesyre der rykker godt i gummerne. Giv den et par år i vinkælderen.


Vinene er smagt blindt og bedømt på en skala op til 6 stjerner, bedømt på pris/kvalitetsforhold. Smagningen er foretaget maj 2019. Kun de bedste af vinene i testen er beskrevet her. Priserne er som oplyst af leverandør, og er typisk tilbudspriser.