|
De unge drikker granatæble-, hibiscusvin- og limevin!
Granatæble-, hibiscusvin- og limevin!
De danske frugtvine er med producenter som eksempelvis Frederiksdal Gods og Cold hand winery inde i en rivende udvikling. Men er næste skridt at vi skal til at drikke de almindelige bordvine tilsat frugtaromaer? Hvis vi skal følge trenden fra England, så vil denne type vine indtage markedet også i Danmark.
Ifølge websitet theshout.com.au der følger udviklingen indenfor bar, klub og hotelmiljøet, så er der en stigning i efterspørgslen på vine tilsat frugtsmag. Især er disse vine populære blandt de kvindelige forbrugere i alderen 18-35 år.
4 smagvarianter
Den store australske vinproducent "Warburn Estate" har lavet en serie let boblende vine, "Sweet Lips Infusions" i 4 smagsvarianter. Det anbefales at nyde "vinen" med isterninger og en skive lime. De 4 smagsvarianter er:
- Hibiscus, Granatæble & Lime
- Apellesin blomst & Muskat
- Mango Ingefær & Citrongræs
- Mango, Hyldeblomst & Passionsfrugt
Læs mere om vinene på Warren Estates hjemmeside: HER
På alt om vin er vi ikke stødt på disse vine på det danske marked. Har du kendskab til danske importører eller forhandlere af denne type vin hører vi gerne om det. Besvar blot denne mail.
I Spanien har man lavet vin med appelsinsmag i flere hundrede år
I Sydspanien har man vine der er tilsat appelsinaromaer, "Vino Naranja". Typisk søde vine baseret på vine af sherrytypen. Som med de nye typer anbefales det at drikke denne vin med isterninger. Vino Naranja findes på det danske marked hos udvalgte forhandlere, bl.a. kan du købe en Vino Naranja hos "Spanske Vine" til 55 kr. (se den HER
|
|