Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Riedels speciel udviklede espresso glas til venstre
Nespresso kaffeglas fra Riedel

Kaffe skal drikkes af vinglas
Nespresso bruger enorme ressourcer på at udvikle deres kaffeprodukter. D. 27/10 2014 frigives en ny og midlertidig kaffe fra Nespresso, Maragogype, der er udvundet af en særdeles sjælden kaffebønne. I forbindelse med frigivelsen af kaffen Maragogype har Nespresso med et eksperthold af 6 kaffesmagere og i samarbejde med Riedel glas udviklet et kaffeglas. Kaffeglasset er udviklet til at give den optimale smagsoplevelse. Riedel har anvendt den viden som man har fra udviklingen af vinglas, vinglas der passer særskilt til forskellige typer af vin, eks. Cabernet Sauvignon, Bourgogne, Syrah mm. Se evt. den artikel vi har skrevet om Riedels vinglas tidligere her på aov.dk klik her.

Fremover drikker vi vores espresso af "vinglas"
De fleste kan nok være enige om at vin kommer bedre til sin ret i et rigtigt vinglas fremfor i et tandglas. Så vi prøvede på samme måde om Maragogype glasset gør en forskel. Vi forsøgte med en espresso i henholdsvis et "almindeligt" espresso glas, og i Riedels specialudviklede glas. Forskellen er enorm, alle de lækre ristede kaffearomaer samles i den fine bowle i Maragogype glasset, på samme måde som med vin. Oplevelsen af kaffen er meget mere intens og fokuseret i det speciel designede glas. Fremover drikker vi på alt om vin vores espresso af vinglas!

Riedel glas var stillet til rådighed af Nespresso. De frigives sammen med Maragogype d. 27/10, og kan købes i Nespressos butikker. Prisen er oplyst til 260 kr. for 2 stk.