Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Robert Parker World Tour

Starter i Beijing og slutter i London
Verdens ubestridt mest indflydelsesrige vinskribent, Robert Parker, har i bedste rockstjernestil annonceret en “World Tour”. På Touren kan du møde Robert Parker til winemakers dinner og til masterclass smagninger. Touren starter d. 26. februar i Beijing, endnu en understregning af det kinesiske markeds førende position indenfor de dyre vine! Touren fortsætter i Asien i februar og marts. Efterfølgende kommer touren til henholdsvis USA og Europa. Touren slutter i London. Programmet for USA og Europa er endnu ikke offentliggjort, det eneste der er kommet ud er at touren slutter i London.

Pingus er naturligvis med på Touren
Et kig på www.worldgrandtour.com afslører at en aften i selskab med Robert Parker og en 8 retters menu med dertil hørende vine koster i omegnen af 5.500 kr. hvis man er tidligt ude! Så serveres der det til gengæld også ikonvine på stribe. Foreløbig er der meldt 5 byer ud på Touren, og der er forskellige vine på menuen hvert sted. I Hong Kong er den danske vinbonde Peter Sissecks “Pingus” kommet i flot selskab med bl.a. Domaine de la Romanee-Conti og Chateau Latour. Hvis du kan undvære menuen kan du komme til en masterclass vinsmagning til ca. den halve pris, små 3.000 kr.

Kommer Robert Parker til København?
Programmet for Europa er endnu ikke fastlagt, men offentliggøres indenfor den nærmeste fremtid. Kommer Robert Parker til København, vil det naturligvis komme i aov-kalenderen.