Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Argentinske Bodega Renacer i Mendoza
Bodega Renacer Mendoza Argentina går i dybden
Bodega Renecer, Mendoza, Argentina. Alt om vin har ved flere lejligheder smagt og udnævnt Renacer vine til bl.a. at være blandt de bedste Bøf- og Julevine i temasmagninger.

Mendoza har samme solindfald som Napa
Denne gang møder vi eksklusivt Patricio Reich til en snak og smagning af hans vine fra Bodega Renacer.
I sin tilgang til opbygningen af Renacer er det tydeligt at Patricio foruden vinviden har en baggrund som ingeniør. Med videnskabelig tilgang har han studeret solindfalds analyser fra verdens vinområder og fortæller stolt: "Mendoza har samme solindfald som Napa"

Her høstes ikke en række af gangen
Den helt rigtige modenhed er vigtig for vinens samlede konsistens og kvalitet. Normalt deler en vingård deres marker op i firkantede parceller som høstes samlet. Men jordbunden er en afgørende faktor for vinplanternes udvikling og jordbunden følger ikke de firkantede parceller. På Bodega Renacer har Patricio udnyttet sin ingeniør tilgang til problemet og ved hjælp af en GPS udstyret slæde med ultralydsudstyr analyseret jordbunden i dybden. På baggrund af disse målinger kan Renacer optegne farvekort på tværs af rækkerne og dermed i hele vinplantens udviklingsperiode herunder høsten arbejde specifikt med planter på samme udviklings niveau. Grundigheden er et gennemgående træk gennem alle vinens processer. Vi må sige at Renacer går op i eller rettere ned i mindste detalje.

Alt om Vin bedømmer vinene fra Bodega Renacer

Se vores bedømmelse af Bodega Renacer vinene Klik her"

Se vores bedømmelse af Bodega Renacer vin i Bedste bøfvin 100-200 kr.

Se vores bedømmelse af Bodega Renacer vin i Bedste Julevin 2012
Bodega Renacer forhandles af Erik Sørensen Vin