Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Top 5 mest læste Ugens Vinder i 2012
Denne uge laver status over året 2012 og bringer således top 5 over de mest læste Ugens Vindere i løbet af 2012. 4 røde og en enkelt hvidvin. Alle vine under 100 kr.

Memoro, Tenute Piccini, Italien
Memoro er en bordvin med et højt ambitionsniveau. Vinen er klassificeret som Bordvin. Grunden hertil er at druerne i denne vin kommer fra alle egne af Italien, og der findes ingen klassificeringer der dækker denne type vine. Kvaliteten er således langt over de sædvanlige Bordvine
Læs mere

Salentein Reserve 2010, Pinot Noir, Uco Valley, Argentina
Pinot Noir er meget krævende og vanskelig hvorfor Pinot Noir normalt er meget bekosteligt bekendtskab. At finde en god Pinot Noir til 60 kr. er et scoop. Netop i de oversøiske lande finder man engang imellem disse gode Pinot Noir vine til en overkommelig pris.
Læs mere

Pasas 2010 Monastrell November harvest, Jumilla, Spanien
En vin lavet af danskeren David Tofterup. Vinen er lavet på Monastrell druer der er høstet sent, og har tørret på vinstokkene, så vinen nærmest får Amaronekarakter. David laver også sin egen prestigevin fra Jumilla som i 2012 udvalgt til at være blandt Spaniens bedste 100 vine.
Læs mere

2011 Selaks, Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand
New Zealands klima er skabt til Sauvignon Blanc! De flotte stålsatte krydderurteduftende Sauvignon Blanc vine fra Loires Sancerre distrikt får stærk konkurrence fra New Zealand. Selaks Sauvignon blanc har leveret stabilt gennem en lang årrække, og med Selaks leverer netop en karakterfast sprød og intens Sauvignon Blanc.
Læs mere

2009 Collosorbo, Rosso Toscana, Italien
Collosorbo er en kendt Brunello producent, der er i Robert Parkers søgelys. Denne vin er på 60% Sangiovese som der anvendes til Brunelloen, men de øvrige 40% er hhv. Syrah og Merlot. Derfor kan vinen ikke bære den højeste DOCG klassifikation. Det behøver på ingen måde at gøre vinen ringere, og prisen virker som et uhørt godt tilbud.
Læs mere