Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


De 8 vinbønder du vil kunne møde i den nye butik
Danske Vingaarde åbner butik i hjertet af København
Midt i det centrale København kan du nu købe mere end 80 forskellige danske vine, med priser startende på 80 kr. for en flaske. 8 danske vingårde er gået sammen om at åbne Vingaardsbutikken ved Nikolaj Plads i København. Hver Fredag og Lørdag vil du kunne møde een af de 8 vinbønder, der på skift vil passe butikken fortæller Gorm Poulsen fra Degnemosegaard til Alt om Vin.

Det er gået stærkt for dansk vin siden Danmark tilbage i 2000 ved EU blev godkendt som vinproducerende land. I dag er der et pænt stykke over 80 kommercielle danske vingårde, og der produceres alt fra mousserende til hedvine og “dansk grappa”. Dette vil også blive afspejlet i Vingårdsbutikkens sortiment. I Vingaardsbutikken vil det være muligt at købe mousserende-, hvid-, rose-, rød- og hedvine. Der vil også være et mindre sortiment af likør og spiritus.

Butikken der findes på adressen Fortunstræde 1, København K., holder åbent fredage kl. 12-18 og lørdage kl. 10-14. Webshop er på vej, og kan findes på hjemmesiden vingaardsbutikken.dk