Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag

Kim Stendorf
Vinmesse i Galleriet, Slagelse
Fredag den 26. august fyrer Vinklubbens Venner et sommerbrag af i Galleriet - den overdækkede forretningsgade i midten af Slagelse.

En række vinimportører stiller op og skænker ud af deres dejlige vine ved "Vinmesse i Galleriet". Publikum - og vi håber at det bliver mange - får mulighed for at smage mere end 100 forskellige vine for kun 100 kroner.

Vinklubbens Venner står jo som bekendt bag den for længst etablerede Vinfestival i Vesthallen i marts måned hvert år, og årsagen til at man pludselig barsler med endnu et stort vinarrangement skal søges i de tidligere udmeldinger fra folkene bag "Sct. Michaels Nat" om at økonomien skrantede.

Alt det praktiske omkring vinmessen klarer en lang række frivillige fra foreningen, og der har hurtigt meldt sig en række vinfolk, således at der bestemt ikke bliver vanskeligheder med at dække ethvert behov for spændende vine hos de Vestsjællandske vinnydere.
Mere end 100 forskellige vine, af stort set alle typer, vil være repræsenteret, når dørene åbnes kl. 18.30 og der er - som i Vesthallen - mulighed for at købe de smagte vine - oftest til særdeles favorable priser.

Hele aftenens overskud går - ubeskåret - til Kulturnatten, der forhåbentlig derfor kan se frem til en fin økonomisk saltvandsindsprøjtning.

Billetter til Vinmessen kan købes i forretningerne i Galleriet og hos Skjold Burne. Resterende billetter sælges ved indgangen.


Fakta:

Sted: Galleriet
Dato: 26. august
Tid: 18.30 - 20.45
Pris: 100,- incl badge
Arrangør: Vinklubbens Venner
Smag over 100 vine for 100,-