Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Ny og stort anlagt vinmesse centralt i København
Copenhagen Wine Forum er Københavns nye store vinmesse rettet hovedsagligt mod forbrugerne. Vinmessen foregår i koordination med Copenhagen Cooking og afvikles i Forum d. 19-21. august.

Mats Dustin fra Copenhagen Wine Forum oplyser overfor aov, at vinmessen, som Copenhagen Cooking, skal tiltrække publikum fra Skandinavinen og Nordeuropa. Vinmessen har fokus på vinmatch til det Nordiske køkken.

På de forskellige messedage kommer der bl.a besøg af de danske vinmagere Peter Sisseck fra spanske Pingus og Peter Work fra Californiske Ampelos. Sommelier verdensmesteren Andreas Larrson kommer også forbi, og der præsenteres og kåres danske vine. Derudover bliver der vinauktioner, lektioner i vin og madmatch, og meget mere fra en fælles scene i Forum.


Copenhagen Wine Forum er stort og ambitiøst anlagt, endnu mangler vi dog at se den fulde udstillerliste. Mats Dustin oplyser at der her medio juli er mere end 40 tilmeldte udstillere / aktiviteter på plads til Copenhagen Wine Forum, og flereventes at komme til.

Se mere på Copenhagen Wine Forums hjemmeside klik her