Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Smag 30 top Sauternes vine gratis
Eneste forudsætning er at du deltager i det første Sauternes marathon. Til gengæld har du så godt 6 timer til smagning - og løb.

Sauternes har ladet sig inspirere af Medoc der siden 1984 årligt har arrangeret et marathonløb med start og mål ved havnefronten i Pauillac.

Som i Medoc marathon, skal løberne i Sauternes passere gennem masser af kendte og klassificerede slottes marker, vingårde og parker. Løberne i Sauternes skal eksempelvis passere Chateau de Malle, Chateau Climens og ikke mindst selve Chateau d’Yequem.

Om alle de mange slotte byder på smagsprøver til løberne vides ikke, men mon ikke det kommer til at foregå i samme stil som i Medoc marathon, hvor de fleste af slottene på ruten skænker smagsprøver til løberne. En praksis der har givet Medoc marathon tilnavnet "Verdens længste marathon".

Sauternes marathon finder sted lørdag d. 4. juni 2011, og vil tage dig på en tur rund til over 30 slotte i de kendte områder Fargues, Bommes Sauternes og Barsac.
Løbet slutter i slotshaven på Chateau Filhot.

Til dette første Sauternes Marathon forventes op til 1000 deltagere.

Se mere om arrangementet på løbets hjemmeside klik her

Se mere om Medoc maraton der i år foregår d. 10. septemberklik her

Hvis du planlægger at løbe Sauternes maraton, så skriv gerne en kommentar her på siden. På aov vil vi meget gerne høre om oplevelsen.