Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Ugens vinder

Chateau le Breton 2015, Bordeaux, Frankrig

Vinanmeldelser, vurderinger og ratings gør at vi har valgt denne vin som ugens vinder blandt mere end 100 anmeldte vine. Vi udvælger og guider dig hver uge til de bedste vinkøb på baggrund af læste vinanmeldelser.

Der er langt mellem vi vælger generiske vine fra Bordeaux distriktet blandt ugens vindere. De små Bordeaux slotte har haft hårde vilkår i en årrække. Der er store kvalitetsforskelle mellem disse generiske Bordeaux vine, så når man ser en højrebreds Merlot domineret Bordeaux til 75 kr. med 2 flotte og uafhængige anmeldelser så er det om at slå til, og få støvet sine "Bordeaux" smagsløg af. 2015 årgangen er een af de absolut bedste årgange for højrebredsbordeaux i mere end 25 år.

Berlingske skrev: "Mørk og moden, man mærker klart den varme 2015 årgang. Kafferistet træ, chokolade og lakrids samt hindbær og solbær. Saftig mund, pæn bordeaux til prisen."
Ekstra Bladet skrev: "Solbær i duften. En vellavet Bordeaux fra et godt år og det fornemmes. Solbær, lette krydderier, tobak og vanilje. Klassisk i udtrykket med en pæn afslutning. Ikke en stor vin men godt køb"

5 stjerner i Berlingske
5 stjerner i Ekstra Bladet

Pris: 75 kr. v. 2 stk
Leverandør: H.J. Hansen/ Vinspecialisten

Vinene er udvalgt på baggrund af den oplyste pris, der kan være en tilbudspris.

Ugens vinder på aov.dk uge 39 - 2017

H.J. Hansen Vin
Østerbro
http://www.hjhansen-vin.dk/