Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Ugens vinder

Chateau Tournefeuille 2012, Lalande de Pomerol, Frankrig

Vinanmeldelser, vurderinger og ratings gør at vi har valgt denne vin som ugens vinder blandt mere end 100 anmeldte vine. Vi udvælger og guider dig hver uge til de bedste vinkøb på baggrund af læste vinanmeldelser.

Pomerol leverer nogle af verdens mest eftertragtede vine. Jordbunden i Pomerol indeholder en lang række mineraler der er med til at give vinene herfra deres mineralske og fløjlsbløde karakter. Vinene fra Pomerol der som regel er Merlot dominerede er sjældent billige. Med lidt snilde kan man finde god Pomerol karakter og gøre gode køb i satellit kommunen Lalande de Pomerol. Her kan det godt betale sig at ofre lidt penge hvis man vil have en god "Pomerol" oplevelse.

Berlingske skrev: "Klasisk bordeaux-næse, masser af solbær, cedertræ og grafit, men også en snert af tjære. Bestemt en vellavet bordeaux med god karakter."

Ekstra Bladet skrev: "Fra Lalande de Pomerol. En saftig rimelig koncentreret "mini" Pomerol. Solbær, brombær, tobak, krydderier og vanilje i smagen. Mange lag og pæn kompleksitet. Ganske vellykket vin fra en svær årgang."

5 stjerner i Berlingske
5 stjerner i Ekstra Bladet

Pris: 129 kr. v. 6 flasker

Leverandør: www.COOP.dk/vin

Ugens vinder på aov.dk uge 38 - 2015 Link til leverandør