Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Ugens vinder

Alamos Chardonnay 2014, Mendoza, Argentina.

Vinanmeldelser, vurderinger og ratings gør at vi har valgt denne vin som ugens vinder blandt mere end 100 anmeldte vine. Vi udvælger og guider dig hver uge til de bedste vinkøb på baggrund af læste vinanmeldelser.

Nicolas Catena er en af de helt store vinpionerer i den nyere Argentinske vinhistorie. Catena så tidligt potentialet på Mendoza højsletten. Med den fornødne ekspertise har Catena formået at skabe en lang række spændende vine, vine der høster stor international anerkendelse. Alamos Chardonnay scorer gode anmeldelser hos en lang række skribenter, og scorer stabilt år efter år.

Finansbureauet skrev: "Klassisk fed oversøisk Chardonnay med flot næse med præg af fløde og cremet mund med rund tekstur og fyldig frugt med noter af melon og toast. Fantastisk køb til prisen."

Ekstra Bladet skrev: "Ganske fyldig chardonnay fra mendoza. Ikke så intens i duften men kommer bestemt efter det i smagen med fersken, melon, krydderier og smørtoner. Fed og olieret struktur. Til en halvtredser er dette et særdeles godt køb."

6 stjerner hos Finansbureauet
5 stjerner hos Ekstra Bladet

Pris: 49,95 kr. v. 12 stk.

Leverandør: Philipson Wine

Ugens vinder på aov.dk uge 15 - 2015

Philipson Wine
Kokkedal
http://www.philipsonwine.com