Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Ugens vinder

J.L. Chave Mon Coeur 2012, Cotes du Rhone, Frankrig.

Vinanmeldelser, vurderinger og ratings gør at vi har valgt denne vin som ugens vinder blandt mere end 100 anmeldte vine. Vi udvælger og guider dig hver uge til de bedste vinkøb på baggrund af læste vinanmeldelser.

Rhonevinene er generelt meget populære, der er som oftest en meget fin sammenhæng mellem pris og kvalitet. Især de lidt alkoholtunge vine fra det sydlige Rhonedistrikt er populære hos de danske forbrugere.

Ekstra Bladet skrev: "Chave er kongen i Rhone men efterspørgslen enorm og mulighederne for at øge produktionen minimale. Projektet Mon Coeur startede med første årgang 1998 ud fra den simple idé at udvælge nogle domainer fra den store appellation Côtes du Rhône, som arbejdede ud fra de samme værdier, som Jean-Louis ønsker for at lave sin vin. Yderst flot og saftig vin med krydderier og mørke bær i duften som fortsætter med timian, peber, tobak og vanilje i smagen. Flot balance med en flot dybde især prisen taget i betragtning. Til 100 kr. er dette et særdeles godt køb og 5 store stjerner."

5 stjerner i Ekstra Bladet

Pris: 99,95 kr. v. 6 stk.

Leverandør: Jysk Vin

Ugens vinder på aov.dk uge 10 - 2015 Link til leverandør