Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Ugens vinder

Renato Ratti, Marcenasco 2011, Barolo, Italien

Vinanmeldelser, vurderinger og ratings gør at vi har valgt denne vin som ugens vinder blandt mere end 100 anmeldte vine. Vi udvælger og guider dig hver uge til de bedste vinkøb på baggrund af læste vinanmeldelser.

En vin for konger, det siger man om Barolo. Barolo leverer klassevine, det er ikke uden grund man regner dem for Italiens svar på stor franske Bourgogne. Nebbiolo druen der anvendes i Barolo har nogle af de samme fortryllende egenskaber som Bourgognes Pinot Noir drue. På en gang elegant og forførende, samtidig med en flot struktur og dybde. Vi har tidligere set denne vin i andre årgange landt ugens vindere.

Berlingske skrev: "Kirsebær, blå blommesten og chokolade. Masser af åben frugt i kombination med den klassiske barolo-tørhed. Aldeles fornuftig barolo til prisen. Har godt af dekantering."

Ekstra Bladet skrev: "Stadig en del fadpræg og en meget ung Barolo som givet vil have godt af en 2-3 år inden den nydes. Violer og roser i duften og i smagen flæsk, pibetobak, blomster, kamfer og vanilje. Strenge tanniner men fornemmer potentialet er ganske pænt omend den bestemt ikke folder sig ud nu."

5 stjerner i Berlingske
5 stjerner i Ekstra Bladet

Pris: 149,95 v. 12 stk

Leverandør: Philipson Wine

Ugens vinder på aov.dk uge 9 - 2015

Philipson Wine
Kokkedal
http://www.philipsonwine.com