Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Ugens vinder

Crémant de Bourgogne, La Maison du Crémant, Bourgogne, Frankrig (mousserende)

Cremant de Bourgogne laves efter Champagnemetoden, med eftergæring på flasken hvor kuldioxiden fra gæringen omdannes til bobler. Cremants har som regel et lidt lavere tryk, 3-4 atmosfære, mod Champagnens 5-6 atmosfære. Det giver lidt bløder bobler, og en mere fyldig skum. Denne Cremant er lavet på druerne Chardonnay og Pinot Noir der også anvendes i Champagne.

Berlingske skrev: "Pænt ben næse med relativt fed gul ananas samt gær og både grønne og let stødte æbler. En del syre og nogen sødme (8 gram/l). Pæne bobler til prisen."

5 stjerner i Berlingske

Pris: 69,50 kr. v. 2 stk

Leverandør: Irma

Ugens vinder på aov.dk uge 36 - 2014





Irma
Rødovre
http://www.irma.dk