Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Ugens vinder

Hayes Ranch, Zinfandel 2011, Lucky Horseshoe, Californien

På Alt om vin har vi smagt denne vin i tidligere årgange. En virkelig fuldblods amerikansk Zinfandel, med masser af solskin, fad og alkoholsødme. En vin der virker til det meste. Det er til gengæld en vin der kan skræmme vindrikkere der er til de klassiske vine. Derfor ser vi også en anmeldelse der stikker lidt ud i forhold til den bredde opinion. Er du til oversøisk 2fullblown2 frugt og fad, er vi ikke i tvivl om at Hayes Zinfandel leverer varen!

Den Korte Avis skrev: "Druesorten Zinfandel betragtes som USA’s nationaldrue, og denne udgave er rig på en blanding af kirsebær og cigarkassetræ. Samtidig har den en typisk rosinsødme, som de fleste vinnydere sætter stor pris på."

Vinavisen skrev: 2En aromatisk rødvin med modne kirsebær og chokolade i duften og med fyldig, stor, blød og frugtrig smag med noter af modne brombær. En herlig vin, som mange vil kunne lide."

Politiken skrev: "Rig og sødmefuld næse – blommefrugtig. Fyldig smag med ret høj alkohol – varme toner. Typisk zinfandel i den middeltunge stil."

6 stjerner i Den korte avis
5 stjerner i Vinavisen
3 glas i Politiken

Pris: 69,75 v. 6 stk

Leverandør: Skjold Burne

Ugens vinder på aov.dk uge 15 - 2014