Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Ugens vinder

2009 Poggio al Casone, Castellani, Chianti Superiore, Italien

Chianti er det største vinområde i Toscana. Chianti kan være lavet 100% på Sangiovese druen, og skal indeholde minimum 80%. Chianti er typisk mellemfyldige vine med en fast garvesyre og forholdsvis høj frugtsyre. Dette gør det til gode madvine der passer godt til lidt lysere kød, såsom kylling, svin og kalv. Superiore betyder at der er stillet lidt strengere krav til høstudbytte og kvaliteten.


BT skrev: "Lækker saftig, medium fyldig rødvin, med harmonisk lille frugtsyre gemt i flot, rund smag af modne kirsebær, krydderurter, egetræstoast og vanille."

5 af 6 stjerner i BT

Pris: 59,75 v. 6 stk.

Leverandør: Skjold Burne
Ugens vinder på aov.dk uge 34 - 2012