Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Ugens vinder

2010 Regnié, Domaine Dominique More, Cru du Beaujolais, Frankrig

Beaujolais laves på druen Gamay. Gamay anvendes sjældent udenfor Beaujolais. Beaujolais gæres efter en speciel metode der giver lette og frugtrige vine, med et minimum af garvesyre. Beaujolais serveres forholdsvist køligt (14-16 grader). Er du typen der dårligt tolererer garvesyreholdige vine, er Beaujolais måske et forsøg værd. Beaujolais anvendes til lettere retter.

Politiken skrev: "Meget frugtig duft med lyse bær og antydning af banan. Saftig, frisk smag med masser af frugtsyre. Fin beaujolais. Til lette sommerretter."

5 af 6 glas i Politiken

Pris: 70 kr. v. 6 stk

Leverandør: Erik Sørensen Vin
Ugens vinder på aov.dk uge 25 - 2012





Erik Sørensen
Kokkedal
http://www.eriksorensenvin.dk