Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Spørg om vin

Anne
Italiensk vinkursus
Hej
Jeg søger et endags eller aften vinkursus i Italiensk vine, eller en vin smagning i Italienske vine?

Hej Anne
Der findes en del importører der har specialiseret sig i italiensk vin, der jævnligt holder smagninger, men det foregår sjældent på kursusniveau. Normalt ville jeg foreslå at se på programmet hus Vinens Hus (www.vinrejse.dk, men det ser ud til at der ikke er noget aktuelt program. Følgende kunne være gode alternativer, FOF aftenskole der har et foredrag om Italienske vine (se det her).
Et ekesmpel på en italiensk vinimportør der jævnligt holder kommenterede smagninger er Toscavini (www.toscavini.dk), men jeg kan ikke finde nogle aktuelle smagninger her, andet en deres Giro dItalia smagning der er udsolgt.

Giro dItalia smagninger er åbenbart populære, ihvertfald har Kjær og Sommerfeldt også denne overskrift på een af deres smagninger der foregår d. 14/11, denne smagning kan du finde i aov-kalenderen. I det helæe taget dukker der jævnt hen ad vejen italienske smagninger op i aov-kalenderen, så det vil være en god ide at holde dig orienteret denne vej rundt også.

Vil du gå mere seriøst til værks er der vinskoler hos eks. “Rundt om vin”, “Vinakedemiet” og “WSET”.

Håber ovenstående kan bruges, du er meget velkommen til at vende tilbage.

/Alt om vin

Birkerød
Rudersdal Vin i Birkerød holder regelmæssige smagninger med italienske vine i vores hyggelige vinkælder eller i selskabslokaler og på restauranter
med eller uden spisning.
Fredagsbar 28/8, 12/9 og 26/9 med tema på Toscana, Umbria og Puglia.

Læs mere på rudersdalvin.dk og noter også dato for Vin Festival 3 & 4 oktober, hvor I kan smage mere end 60 forskellige italienske vine. Jesper 26234748