Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Spørg om vin

Søren
Grundkursus i rødvin.
Hej alle!

Min gode ven har snart fødselsdag og jeg vil gerne give ham en god oplevelse. Vi kan begge godt lide en god rødvin, men vi har absolut ingen forstand på vine. Så jeg tænkte at invitere ham med til et kursus i rødvin. Det skal være et kursus hvor man lærer om forskellige druer og om forskellige vindistrikter. Er der nogen der kan anbefale noget?
Frederik VinKreutzer
Måske i den tunge ende af spekteret, men hvis I virkelig vil lære noget grundlæggende omkring vin, så kan kurserne fra W.S.E.T. anbefales. Det er verdens mest komplette uddannelse, hvor du kan tage den i 4 forskellige niveuer, alt efter hvor du er.

Se mere på hjemmesiden, for den danske udbyder af disse kurser: http://www.solera.dk/

Disclaimer: jeg er underviser på disse kurser i København.

Hyg dig

Frederik
www.vinkreutzer.dk
Lars Groth
Bichel har et godt introsmagekursus til vin. Du kan se det i deres kalender her: http://www.bichel.dk/pl/Vin/Kurser_hos_Bichel_og_Solera
Inna
Jeg vil meget gerne anbefale Malene Hertz. Hun er meget meget dygtig og rigtig fornuftig at snakke med. Min kæreste og jeg var meget glade for vores oplevelse hos hende.

hjemmeside: http://rundtomvin.dk/

Bonus info. Hun er også vinkyper hos GoMorgenDanmark. :p

Håber du finder det rigtige for dig.
Inna
Hej Søren
FOF i København arrangerer fremragende introduktioner til vinsmagning med Jesper Hedegaard som foredragsholder. Han er Europamester i blindsmagning, og her i oktober i år vandt han sølv ved verdensmesterskabet.
Han fortæller om grundbegreber inden for vinsmagning, vindyrkning og -fremstilling, jordbund, druesorter mv., de klassiske vindistrikter, opbevaring af vin, etiketlæsning ...
på www.kbh.fof.dk

Hilsen Jens Thomsen