Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Spørg om vin

Jannick
Hvor køber i vin?
Hvor køber i vin henne? Jeg er selv i gang med opbygning af et mindre vinlager til brug for min kommende vinkælder, og er derfor altid på jagt efter gode tilbud.

Pt. handler jeg de gode, spændende vine i Super Best, Irma og Føtex/Bilka når de har rigtig gode vine på tilbud. Ellers handler jeg lidt hos Philipsonwine.dk, Theis-Vine, A-Vinstouw og ellers lidt hos nogle af de lokale vinforhandlere.

Køber i generelt jeres vin hos den lokale vinforhandler, på nettet, i supermarkederne eller hvor plejer i at handle god vin med lagringspotentiale, og kan i eventuelt give nogle links?


Per Terkelsbøl
Jeg køber vine sådan lidt hist og her. Undtagelsen er italienske vine. Der har jeg købt hos Carlo Merolli gennem mere end 20 år og er stort set aldrig blevet skuffet
Frederik Kreutzer
Ansat i Skjold Burne, så en smager en del derfra. Derudover holder jeg horisonten åben. Seneste handler indgået hos Holte Vinlager (1 fl. barbera, Borgogno) Theis Vin, Otto Suenson (brede i Frankrig og Californien især - prøv dem), Super Best og et herligt udvalg af tysk Riesling hos Atomwine, der ikke må misses.
Udvalgte perler søger jeg så hos fx Sigurd Müller og Vinoble.

Generelt vil jeg sige vinhandlere, hvor jeg føler service og vinhuse er af bedre kvalitet.

God jagt

Frederik http://www.vinkreutzer.dk/