Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Spørg om vin

J. Nygaard
Vine til menuen
Hej jeg har 50 års fødselsdag og har bestilt følgende menu fra Rickys køkken. Er der en der kan hjælpe mig med vinforslag, og evt. nogle gode tilbud? Vi bliver ca. 40 voksne, hvor meget skal jeg bruge?

Menu:

Forret

Blomkål creme suppe med dampet hvid fisk og bøgehatte

Tyndskåret hellefisk med tomatpesto og lime, ristede cashewnødder,
græskarkerner og krydderurtesalat

Nybagt brød og tidens tapanade

Hovedret

Rullesteg af dyre vildt med gulerodsmousse og frites

Carpaccio med sushi ris krydret med wasabi & sprød agurk

Kartoffel fondant med nødde rasp

Lasagne med tomat, auberginer, squash, rødløg og bøf mozzarella bagt i cocotte

Salat med syltede pastinakker, ananas i tranebær, grillet rygeost i majroe og syltede tyllebær

Dessert

Citron fromage på cognac makron med chokolade tvill

Banan terrin med lime og karamel

Lars Munch-Andersen
Du skal nok regne med at indkøbe 12-18 fl hvidvin, 30-36 fl rødvin, og 12 fl dessertvin.

Ved ikke hvad du prismæssigt vil "ofre" men nedenstående kunne være et godt forslag hvis du er til det italienske

Til forret, fyldig og frugtig og meget prisvenlig:
http://www.viniropa.dk/commodity/1201

Til hovedret
Barbera fra Piemonte
http://www.viniropa.dk/commodity/1165
eller
Sangiovese fra Brunello di Montalcino
http://www.viniropa.dk/commodity/1166

Til dessert, søde bobler:
http://www.viniropa.dk/commodity/1196

Gratis fragt

København K
Mit forslag er en Blanc de Noir (hvidvin på Pinot Noir) 2007 fra Weingut Philipp Kuhn i Pfalz. Den koster hos mig 125,- og kan gå både til suppen og den tyndskårede hellefisk. 6-8 flasker skulle vel være nok. Nur Wein-Tysk Vinimport. 40201457

København V
Forslag 3:

Forret:
Crémant d'Alsace, elegant, tør og sprudlende
Hovedret:
Zinfandel Selections fra Andretti Winery i Californien
Dessert:
Gewurztraminer Vendanges Tardives fra A.Scherer

Hav en rigtig god fest!

Virum
hej J Nygaard.

jeg vil foreslå følgende.


Velkomst drink.

en Clairette de Die 7 % super lækker hvid sød en vin alle kan lide. brug den evt. også til dessert.

forret.

Aligoté hvidvin 75. cl. 12,5 % fra Rhone god tør hvidvin

Soltane Hvidvin 75 cl. 12 % fra Tunesien
Carbenet - Savignon
kåret som de bedste vin i Tunesien 2010

Hovedret

Saint Romanée rouge 2007 75 cl. 14 %
består af Syrah.
et brag af Rhone vin

til osten.

foreslår jeg en Divin de Noix 17 % en valnødde vin rigtig fed i det som har lageret på egetræ. smager pragtfuld til ost og dessert.

kom evt. ned i butikken og få en snak om det.
mvh. www.vinmand.dk
Kurubis Rouge 2006 75.cl 14,5 %
består af 64 % Syrah og 36 Mouvedre
Du tro ikke det er en vin fra Tunesien
stor kraftig rødvin der vil noget.