Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag

Steen Asmussen
Forudbestil "Italiens hemmelige vine" med rabat
Kære aov.dk læser,

Min bog med titlen "Italiens hemmelige vine" udkommer 23. maj 2019.

Bogen omhandler nogle af Italiens bedste kvalitetsvine, der ligger lidt udenfor den Italienske vinhovedvej.

Det er muligt at forudbestille bogen med 20% rabat og fri fragt i hele Danmark. Bogen kan forudbestilles med rabat frem til udgivelsesdatoen ved at benytte nedenstående link og rabatkode.

Link til forudbestilling: https://muusmann-forlag.dk/produkt/italiens-hemmelige-vine/
Rabatkode: hemmeligvin

En af Danmarks dygtigeste sommelierer og indehaver af Victoria Vine, Nana Wad, har skrevet forordet i bogen.

Herunder er gengivet forlagets korte beskrivele af bogen:

Format: 170 x 240 mm (Hardback)
Vejl. pris: 299,95
ISBN: 978-87-93679-36-8
Titel: Italiens hemmelige vine
Udgivelsesdato: 23. maj 2019

ITALIENS HEMMELIGE VINE

Med en smule nysgerrighed i rygsækken kan det hurtigt blive en god investering at droppe de oplagte vinvalg og søge uden for de traditionelle områder. Her finder du inspiration til fantastiske og vidunderlige vinoplevelser med italienske kvalitetsvine fra Valtellina-dalen, Etnas skråninger, Alto Piemonte, Carema samt Aglianico-vine fra Campanien og Basilicata.

Interessen for vin er stigende i Danmark, og især interessen for italiensk vin er vokset over de seneste år. Italiens hemmelige vine tager læseren på en rejse gennem nogle af Italiens mindre kendte vinområder og præsenterer vine, vingårde og druer, der ikke kendes i den brede offentlighed og i nogle tilfælde heller ikke af vinentusiasten, men hvor vinene er af høj kvalitet. Mange af vinene kan købes i Danmark – enten direkte i en butik eller online – og alle vinene er tilgængelige inden for EU.

Bogen sætter kvaliteten i centrum og med dette udgangspunkt inspirerer, motiverer og tilvejebringer den viden og indsigt om storslåede vine uden for den italienske vinhovedvej. Vin skal smages og nydes og forhåbentlig sætte mærkbare aftryk i smagsløgenes erindring. De vine, som bliver præsenteret i bogen, bibringer ofte større vinoplevelser end de gængse vine og er med sikkerhed meget billigere end de kendte, dyre etiketter. Hemmeligheden bag den store vinoplevelse er at kende de mest kvalitetssøgende og kvalitetsbevidste vingårde, hvilket er udgangspunktet i bogen.

Vin er ofte en indforstået verden, men forfatteren præsenterer emnet, så alle kan deltage, uden at der bliver givet køb på fagligheden. Vinkvalitet og personlig smag tages under behandling, før vinområder, vine og vingårde præsenteres, og dermed afdramatiseres det vinsnobberi, der ofte ledsager vindrikning.

Billig luksus er en umulig ligning, men der ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt for den. Det er i dette lys, at denne bog skal finde sin berettigelse. Den gør det muligt for læseren at finde frem til den højeste kvalitet inden for hvert vinområde og hver vintype, og læseren motiveres til at smage med og selv bedømme undervejs.

Jeg håber at I vil tage vel imod bogen.

På forhånd tak og med venlig hilsen
Steen Asmussen

mere information