Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag

Redaktionen
Diane Keaton laver egen vin The Keaton
Vi har tidligere skrevet om Sir Cliff Richards vine, om AC/DC vinene og Pitt/Jolie. Nu er der kommet endnu en "kendisvin" på markedet. Der er tale om den Oscar vindende skuespiller Diane Keaton der nu lægger navn til en hvid- og en rødvin. Begge vine kommer fra Californien.

Vinene skal serveres med isterninger
Såvel den hvide som den røde anbefales serveret sammen med et par isterninger i glasset. Det er en vane Diane Keaton fik da hun boede i New York i 70erne. Diane boede i en lejlighed uden aircondition, og når det var varmt havde hun for vane at køle sine vine, såvel de hvide som de røde med isterninger. Vinene er nemme og ligetil og meget frugtdrevne. Rygterne er at det bliver forholdsvis prisbillig vine, selvom en del af omsætningen kommer til at gå forskning i hjernesygdomme.

Er det galimatis at komme isterninger i sin vin?
Generelt drikker vi vore rødvine til den lidt varme side her i Danmark. At komme en isterning i vinen fortynder naturligvis vinen en anelse, og det er derfor mere korrekt at sikre den rette serveringstemperatur ved at køle sin vin i køleskab, eller vinskab. Vi har tidligere skrevet en del om de korrekte serveringstemperaturer, og du kan få dem genopfrisket HER

Vi har endnu ikke fået oplyst hvor vinene kan købes.