Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Vintest, Champagne Bollinger

Champagne Bollinger anmeldelse
Det er ikke et tilfælde at agent 007 drikker Bollinger. Det var vores konklusion efter smagning af Champagner fra Bollinger huset.

Bollinger har været en del af James Bond universet siden Diamonds are forever i 1956 hvor Bond dog også nød bl.a. Dom Pérignon. Siden 1979 har den hemmelige agent holdt sig til Bollinger. "Bollinger? If its 69, you were expecting me." - Bond til Holly Goodhead i Moonraker (1979)

Der er ingen tvivl om at Bollinger leverer Champagne af høj klasse, der er forenelig med James Bond livsstilen. Den høje klasse starter heldigivs ved deres Non Vintage Champagne der kan erhverves for 329,95 kr. Nuvel en anseelig sum penge for en flaske vin, men bestemt ikke unormalt for en ægte Champagne.

Karl-Frederic Reuter fra Bollinger præsenterede vinene til smagningen der var arrangeret af Philipson Wine.
Vinene er smagt og bedømt august 2015.


Bollinger Special Cuvee, Champagne, Frankrig
6 stjerner
Klassechampagne - a kill worth!
329,95 kr.v. 6 stk.
Smagsnoter: Duft af friskbagt brød fra restgæren, mineralsk og frisk med citrusnoter. Flotte bobler og fyldig mousse. Frisk og fyldig og intens med lækkert fadpræg. Klassevin.

Bollinger Rosé Brut, Champagne, Frankrig
5 stjerner
Intens og fyldig Champagne
399,95 kr.v. 6 stk.
Smagsnoter: Herlige noter af kirsebær og jordbær og parfumeret urt. Brødkrumme.Intens og fyldig vin der vil egne sig godt som ledsager til mad.

Bollinger Le Grande Annee 2005, Champagne, Frankrig
6 stjerner
Champagne for feinscmeckere.
599,95 kr.v. 6 stk.
Smagsnoter: Parfumeret frugt, litchie og kiwi, diskret duft af brødkrumme. Mineralsk og "kalket". Fyldig vin med krydrede noter af kardemomme. Frisk lime præg og flot ren frugtsyre. Koncentreret og elegant, Champagne for feinscmeckere.

Bollinger Le Grande Annee 2004, Champagne, Frankrig
5 stjerner
Koncentreret med stor mundfylde
599,95 kr.v. 6 stk.
Smagsnoter: Brødkrumme, efterårsæbler og kvæde med underliggende mineralitet.. Pirrende og interessant vin med stor mundfylde og flot koncentration. Madvin.

Bollinger Le Grande Annee Rosé 2005, Champagne, Frankrig
6 stjerner
Intens mineralsk og cremet.
799,95 kr.v. 6 stk.
Smagsnoter: Intens mineralsk, jordbærnoter. Cremet og fyldig vin med stor koncentration og flot balance. Uden diskussion en klassevin.