Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Brad Pitt og Angelina Jolies vine udsat for svindel

Vi har tidligere skrevet om Brad Pitt og Angelina Jolies vingård i Provence, hvor de sammen med den fra Chateuneuf du Pape distriktet kendte Perrin familie laver hvidvinen og en ægte Provencalsk rosé under navnet Miraval.

Vinene fra Miraval er nu blevet så populære at Jolie-Bratt er blevet udsat for svindel. Således er der produceret falske kopier af deres flasker i Kina. Såvel deres af 2012 som deres 2013 årgange blev solgt på ganske få timer efter frigivelsen. Der produceres cirka 200.000 flasker om året.

Svindlen med flaskerne har fået Jolie-Bratt til at ændre flasken for 2014 årgangen. 2014 årgangen får indgraveret et særskilt kendemærke for Miraval i flasken.

Alt om vin har tidligere anmeldt 2013 årgangen, og det er en herlig sprød rose med skarphed, urter og herlig snert af ribs. Uden tvivl en stor vin, og man fornemmer at der står et godt team bag. Det er en vin der er perfekt til grillmaden eller til nydningen på terrassen. 2013 årgangen kan købes hos Philipson Wine til den nette sum af 139,95 pr. flaske v. 12 stk.