Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


CBS holdet med Peter Buch som nr. 2 fra højre
CBS vinklub på podiet i præstigefyldt, international vinsmag

CBS Wine kom på andenpladsen, da vinklubben i weekenden konkurrerede mod sommelierstuderende fra hele verden, i den præstigefyldte vinkonkurrence, Millésime, der blev afholdt på den berømte hotel- og restaurant skole: Ecole hôtelière de Lausanne i Schweiz.
De fem CBS studerende leverede en solid indsats denne weekend, og gik uden problemer videre til finalen, hvor de desværre måtte se sig slået af holdet fra Oxford. Formand for CBS Wine, Peter Buch Hansen, er da også tilfreds med resultatet: ”Selvom det altid er ærgerligt at blive nummer to, synes jeg, vi har god grund til at være stolte over resultatet – det var meget tæt til sidst”. I finalen skulle en rødvin og en hvidvin gættes. Ingen af holdene gættede rigtigt, men Oxford var en smule tættere på end CBS.

I år stiller CBS Wine op i yderligere tre konkurrencer: Sciences Po International Tasting (afholdes i Champagne), Left Bank Bordeaux Cup (afholdes i Bordeaux) og ikke mindst DM i blindsmagning den 4. maj. Konkurrenceprogrammet er således større end tidligere, og forventningerne fejler heller ikke noget: ”Vi har aldrig stillet op i en konkurrence uden at komme på podiet, men i år skulle det gerne blive til guld i mindst én af konkurrencerne” – siger Peter Buch Hansen, formand for CBS Wine og International Business studerende. Næste konkurrence er Sciences Po International Tasting den 5. april i Ay i Champagne, Frankrig.