Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Skærsøgaard runder 100 vinmedaljer

Der er kun frigivet 12 årgange af vin i Danmark. Alligevel runder den officielle danmarksmester i vin netop nu de magiske 100 medaljer. Det skete ved, at Skærsøgaard i weekenden for 6. gang vandt en sølvmedalje i den prestigerige franske champagne konkurrence, Effervecentes du Monde. Medalje nr. 101 blev givet for vingårdens Mousserende topprodukt DONs Cuvée Brut 2012. Den samme vin vandt i denne uge også en tysk sølvmedalje, og i sidste måned en sølvmedalje fra Danmark og Ukraine.
”Med en høst af 5 internationale medaljer i denne uge for vores hvid-, rød- og mousserende vine er vi nu i alt oppe på 105 medaljer, hvoraf 19 er guldmedaljer. Vinene har opnået medaljer i en række lande: Frankrig, Tyskland, England, Danmark, Kina, Østrig, Ukraine, Slovakiet og Østrig. "Det har for alvor været med til at sætte Danmark på verdens vinkort", siger vinbonde Sven Moesgaard, Skærsøgaard.
Skærsøgaard blev i 2013 af vinens 3 danske brancheorganisationer valgt til de prestigerige titler: "Årets Vingård", "Årets Vinbonde" og "Årets Frugtvinmager".

Se øvrige resultater fra Champagnekonkurrencen klik her