Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


MASH har det bedste vinkort
Vinkortet på den dansk ejede restaurant MASH i London vælter sig i succes

MASH åbnede deres nye American Steak restaurant i London for et år siden. Herfra er det gået stærkt, MASH er af London Lifestyle awards blevet kåret til Londons bedste restaurant. Nu er denne kåring fulgt op med Sommelier kåring af Englands bedste vinkort. Kåringen kom i hus i et felt af 250 nominerede vinkort. I kåringen af MASH bliver der hovedsagligt lagt vægt på det imponernede udbud af Californiske vine, herunder kultvine som Screaming Eagle, Harlan og Opus One.

Ingen overraskelse
At vinkortet på MASH har høj standard er ikke en overraskelse. Ejerkredsen bag, er ejerkredsen bag Le Sommelier, Umami og MASH i København, og her bliver der også lagt stor vægt på vinkortene. Restauranterne er kendt for deres dygtige vintjenere, på fransk kaldet sommeliers. MASH London har 2 af europas bedste sommeliers, henholdvis Arvid Rosengren der blev kåret til Europas bedste sommelier i 2013 og danske Christian Jacobsen der kom ind på 4. pladsen. MASH London har tidligere modtaget udmærkesler hos Wine Spectator, Trip Advisor og Harpers for deres vinkort.

Se også Londons bedste Champagnekort
Hvis du vil læse mere om kåringen og de øvrige kåringer af engelske restauranter og vinbarers vinkort, herunder Englands bedste Champagnekort - klik her