Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Alex Ferguson og Rupert Murdoch vil have egen vingård
I denne uge har Rupert Murdoch købt noget så sjældent som en vingård i det eksklusive velhaver område Bel Air ved Los Angeles og Sir Alex Ferguson siges at være i gang med at købe fransk vingård.

Moraga Vinyards, som Murdoch købte, har 6.5 ha, var udbudt til 170 mill. kr. og inkluderer 700 m2 bolig. Vingårdens første årgang var 1989 og der produceres årligt mellem 300 og 600 kasser vin, som bl.a. har opnået over 90 point hos Wine Spectator.

Ronaldo er som Petrus 1961
Alex Ferguson er kendt for at elske vin og har tidligere i år under et interview sammenlignet Real Madrid (tidligere Man United) spilleren Cristiano Ronaldo med en flaske Petrus. (Petrus slottet har Pomerol områdets højest beliggende vinmark, og er en af verdens bedst estimerede vine).

Men overgangen fra at drikke god vin til at producerer god vin er et stort skridt. Det vides endnu ikke om Ferguson selv vil være vinbonde eller hyre en kvalitets producent til producere vinen sådan som fx Brad Pitt og Angelia Jolie fornyligt gjorde.

En vigtig egenskab tager Ferguson med sig efter 27 år i Manchester United, han forstår at sætte det rette hold. Hvilke egenskaber den 82-årige australskfødte Murdoch kan tilføre vinverden fra sit nyhedsemperie og skandale ramte tabloidaviser skal vi ikke spekulere i.