Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


I første omgang kommer der en rosé fra Miraval, sidenhen følger en hvid og rød
Brad Pitt og Angelina Jolie starter egen vinproduktion

Brad Pitt and Angelina Jolie er langt fra de første som bruger et kendt navn til at brande en vin. Således har vi tidligere skrevet om “AC/DC der laver vin der rocker”, Lionel Messi og Andres Iniesta fra fodboldens verden og Francis Ford Coppolas "filmvin".

Anderledes denne gang
Men denne gang er der tale om langt mere end et brand der bruges til at sælge vin. Angelina og Brad ejer og bor faktisk på Provence slottet, Château Miraval, hvorfra deres vin kommer og de har selv været med i processen.

Måske er de også blevet inspireret af Miraval’s historie som tidligere har rummet et studie hvor så prominente navne som Cranberries, Gipsy King og Pink Floyd har indspillet musik. Således har slottet tidligere lavet en Miraval Pink Floyd rosé efter at The Wall blev indspillet i studioet.

Hjælp fra kultvinmagere
Brad Pitt and Angelina Jolie frigiver i marts 2013 deres Château Miraval Rosé og den skulle blive efterfulgt af en hvidvin og rødvin over sommeren.

Parret har dog erkendt deres begrænsning indenfor vinproduktionen og har således lagt vin produktionen i hænderne på Perrin familien som er kendt for deres arbejde i Chateaueuf-du-Pape hvor de ejer og laver kultvin fra slottet Château Beaucastel.
Udsolgt på 5 timer
De første 6000 flasker af deres vin blev solgt online på bare 5 timer. Prisen var knap 900 kr. for 6 stk. således bliver prisen pr. flaske 150 kr. for at smage en ”celeb” vin, som primært adskiller sig fra de andre Provence rosé vine ved teksten på bagetiketten. Der står "tappet af Jolie-Pitt og Perrin"

Vinen vil også blive solgt på restauranter senere på måneden.