Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Kør musen over billedet
Philipson Wine fylder 25 - Se Prinsessen og Vinhandleren
Philipson Wine, een af Danmarks største vinhandler, fylder 25 år i september 2012, hvilket fejres med smagninger landet rundt.

Vininteresserede vil helt sikkert kende Philipson Wine, og langt de fleste forbrugere vil kende Philipson Wine fra den meget aktive og synlige markedsføring i de store dagblade og via egen husstansdsomdelte vinavis.

Firmaet blev startet af Christian Philipson som godt hjulpet af et dygtigt team stadig tegner forretningen 25 år efter opkomlingens fødsel. Efter en kort tur omkring vinbutikker, gik opkomlingen nye veje ved at sælge kendte vine i 12 stk. kasser fragtet til døren.

Philipson Wine har fra start skabt røre i andedammen, og mange i branchen har haft, og har stadig en mening om bulderbassen fra Kokkedal. Philipson Wine har altid med ihærdig indsats udfordret markedet og opnået agenturet af en lang række spændende vine.

Bedst til at beskrive Philipson er måske First Drop wines i Australien, i en kort tegneseriestribe viser de hvordan Philipson kommer til Australien og napper prinsessen og det halve vinrige. Se striben på nedenstående link.

Af andre innovative tiltag kan nævnes Cuvee Philipson, hvor Philipson sammen med kendte vinmagere er med til at lave Philipson signaturvine. Christian har ved tidligere lejlighed fortalt aov om glæden ved selv at være med til at udvælge og udvikle vinene.

Senest har Philipson Wine slået et slag på Portvinsfronten ved at købe stort ind i de trængte finansielle tider. Det nyder vi danske Portvinsdrikkere godt af i dag.

Læs vores tidligere beskrivelser af Cuvée Philipson:

Côtes du rhône, Guigal i ny dansk fortolkning scorer topkarakter

Frisk nyfortolkning af Rioja

Vi ønsker tillykke til hele teamet bag Philipson Wine.

mere information