Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Vinbanken, hvor du kan sætte din vin i kommission, og købe samlervine
Nyt actionpræget Vincenter midt i København
”Nu skal der skænkes Champagne....”

Sådan siger Johnni Falkensteen fra Vinoble butikken i Krystalgade når han fortæller om den store ombygning af butikken i Skt. Petri (det tidligere Daells Varehus). Målet er at skabe et stort dynamisk oplevelsescenter. Johnni fortæller begejstret til Alt om Vin om de nye faciliteter med 3 smagslokaler, en betragtelig udvidelse af "Vinbanken" hvor man kan gå på jagt blandt investeringsvine og samlervine - bl.a. vine Skt. Petri har i kommision for deres kunder. Juvelen i samlingen er en Petrus 2005 til 20.000 kr, man kan dog også gøre gode fund i det lidt mere venlige prisleje af 2-300 kr.

Ambitionsniveauet fejler bestemt ikke noget når Vinoble butikken slår dørene op, 1 marts 2012, til de nye 1000 m2 store lokaler i Krystalgade i det gamle Daells Varehus. Skt. Petri butikken vil være kendt som Københavns samlingspunkt for vinøse aktiviteter, og de 3 tilknyttede smagslokaler skal anvendes til en lang række åbne smagninger, fredagsbar, kunstudstillinger, winemakers tastings mm. De åbne arrangementer vil naturligvis komme i kalenderen på aov.dk.

Er du glad for cocktails og har en Bartender i maven, kender du sikkert allerede Skt. Petri butikken. Skt. Petri butikken er kendt som en af Danmarks mest velassorterede spiritusforretninger.