Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Fodboldens superstjerne vil sælge vin
Den argentinske superstjerne Lionel Messi, som til daglig udfolder sit talent i Barcelona FC, vil nu også sælge vin. Vinen lanceres under navnet "Leo" i samarbejde med argentinske Bodega Valentin Bianchi.

Bodega Vaneltin Bianchi, der ligger i Mendoza hvor 24-årige Messi er opvokset, fortæller at projektet er iværksat i samarbejde med Leo Messi fonden, hvis formål er velgørenhed og hjælp til børn og unge.

Fonden har siden 2008 være involveret i flere velgørenhedsprojekter herunder sports faciliteter i argentinske Rosario og sponsorater til argentinske unge som studerer i Barcelona.

Seneste stjerne med egen vin
Messi bliver den seneste i rækken af stjerner som lægger navn til vine. Vi har tidligere skrevet om AC/DC der "vil sælge vin der rocker" og om Messis holdkammerat, den spanske VM helt Andrés Iniesta, som efter at have sikret Spanien vindermålet ved VM startede sig egen vingård Bodegas Iniesta.

Sammenblandingen af vin og brands fra sport, musik, film eller mode er altså lang fra ny. Således kan du allerede drikke Francis Ford Coppola "filmvin", Christian Audigier "modevin" eller Barbra Streisand "pop-vin".

Det bliver spændende om vi ser vinen på de danske hylder.