Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Internationalt fænomen rammer København
Din baghave, som med deres nye grøntsagskoncept har taget København med storm, har taget et internationalt fænomen, pop-up restaurant, op.

En pop-up restaurant fungerer ved at den "popper" op på et ikke forud kendt sted, men et sted der annonceres i en begrænset kreds, og kun for en kort periode. Din baghave har dog omskrevet reglerne lidt, og holder åbent een gang hver måned, nemlig den første fredag i hver måned, og indtil videre hver gang i haveselskabet på Frederiksberg. I højsædet er de gode råvarer fra årstiden, sat sammen med en tilpasset vinmenu. Du kan se Din Baghaves program i aov-kalenderen. En aften med god mad og vin og kaffe koster 695 kr.

Din baghave er en forholdsvis nystartet gårdbutik placeret midt i København. I Baghaven sælges udelukkende friske sæsonvarer, og hovedsagligt grøntsager. Varerne kommer fra de absolutte topproducenter, eksempelvis asparges fra Wiuff, Kiselgårdens krydderurter og gotlandske trøfler. Din baghave har kvalitet i højsædet, og med deres nytænkning og deres omhu giver de københavnerne oplevelsen af at handle hos bondemanden i hans lille vejsidebod.