Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Seneste vin-gadget
Vi kender alle problemerne med at servere vinen ved den rette temperatur og naturligvis at holde den ved den rette temperarur under den hyggelige middag. Hos mange som ikke har en vinkælder eller vinskab skal rødvinen typisk køles ned inden serveringen.

Vi har allerede de kendte metoder som f.eks. at sætte hvidvinen i en is spand eller du må rejse dig og sætte vinen i køleskabet. Men is spanden gør at flasken drypper når vi tager den op og turen til køleskabet gider vi ikke.

Nu er hjælpen kommet i form af en vingadget kaldet Corkcicle, som mest af alt ligner en istap med vinprop.
Løsningen er gangske simpel. Du fryser Corkcicle ned og når du skal køle en vin ned, åbner du vinen og sætter Corkcicle ned i flasken. Den tætte kontakt med vinen sikrer at vinen køles hurtigt og det er nemt at regulere.

Corkcicle er er lavet af fødevaregodkendt materialer og koster det er svare til 140 kr. i USA. Vi har endnu ikke set den forhandlet i Danmark (Oktober 2011). Hvis der en nogle som påtænker at sælge den i Danmark, eller ved hvor den kan købes hører vi gerne fra jer.

Læs mere på Corkcicle hjemme side

Du kan købe den hos Amazon
Da de ikke leverer uden for USA skal du bruge shopUSA.dk som vi tidligere har brugt og omtalt. Det er super let men bliver ikke billigere. Det er betingelserne hvis du må have den først.