Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag

DVIN
Vinbrødre indtager Østerbro
Pressemeddelelse 20. september 2011

Det er to erfarne herrer, der 12. september åbnede Brdr D’s Vinhandel på Østerbrogade 152. En smuk butik med 160 m2 fyldt med spændende vine, whisky, øl, cognac, et kæmpe udvalg i portvin og meget mere.

I forvejen har brødrene Søren og Jesper Danielsen Brdr D’s Vinhandel på Rolighedsvej på Frederiksberg. Og de lover, at den nye butik vil have lige så meget atmosfære, (mindst) lige så meget vin og lige så god service som Frederiksbergenserne har haft glæde af i de sidste fem år.

Tid til udforskning
I en tid, hvor internethandlen sætter sig tungt på detailhandelen – også på vinområdet - er det brødrenes erklærede formål at holde liv i den fysiske butik, hvor man kan få god vin til den rigtige pris. En fysisk butik kan nemlig noget andet end den internetbaserede, og både butikken på Frederiksberg og den nye på Østerbro giver rig mulighed for at udforske sortimentet på egen hånd og til at bede om råd og vejledning undervejs.
Service og god kommunikation med kunderne er nøgleord for Søren og Jesper. Fortæl for eksempel, hvad I skal have til middag, så finder de eller deres engagerede og kompetente medarbejdere den perfekte vin til, og de fortæller dig også de historier om vinen, der ikke lige står på etiketten.

Stor webshop
Søren og Jesper kan deres vine på fingerspidserne, netop fordi de importerer langt de fleste af dem selv. For at du kan købe disse vine over hele landet, har Brdr D’s Vinhandel på deres hjemmeside, dvin.dk selvfølgelig også en webshop, hvor alle de vine, du kan finde i butikken, også kan købes. På dvin.dk kan desuden læse mere om vinene, ligesom Brdr D’s Vinhandel regelmæssigt udsender et nyhedsbrev med tilbud, invitationer til smagninger i butikken osv.

Flasker udover det sædvanlige
Brødrene sælger naturligvis vine, der smager ud over det sædvanlige og koster derefter, for det kan de slet ikke lade være med. Så du kan selvfølgelig finde de flasker, der får det til at gibbe i enhver vinelsker i butikken. Ligesom nogle heldige kontakter til vinkældre i Italien, der gør det muligt at have fx Barolo, Brunello og Barbaresco fra både 50’erne og 60’erne på hylderne. Vine, der for de flestes vedkommende, vel at mærke stadig er i fuld vigør.

Kvaliteten i det skæve
Men det er samtidig et erklæret mål, at du også får en usædvanlig smagsoplevelse, når du køber en flaske vin til 40 kroner. Det kan lade sig gøre, fordi Søren og Jesper har koncentreret deres import i mindre kendte områder, hvor kvaliteten, smagen og engagementet er tilstede, men hvor man ikke også skal betale for et fint navn. Søren og Jesper og deres medarbejdere glæder sig til at servicere de kvalitetsbevidste østerbroborgere, og de lover, at der også i den nye butik altid vil være et par gode flasker åbne.

Om Søren og Jesper:
Jesper er kok med lang erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Søren er tjener lang erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt og har i en årrække solgt vin til førende restauranter i København.
Brdr D's Vinhandel, Østerbrogade 152, 2100 KBH Ø, obro@dvin.dk, www.dvin.dk
tlf: 35393020