Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Vinsmagning med en god smag i munden
50.000 kroner til Børnecancerfonden – det er målet for Danmarks største vinsmagning siger Lars Schou fra Vinevent.dk om smagningen som foregår på Hotel Radisson Blu Scandinavia i Århus 22. juni 2011.

- Vi giver 250 personer mulighed for at smage 10 unikke vine og samtidig støtte en god sag, siger Lars Schou fra Vinevent.dk, som arrangerer vinsmagningen.

10 vinimportører har hver især valgt en hel speciel vin, som de præsenterer for de 250 gæster, der giver 200 kroner for at deltage i smagningen.

Det betyder, at Team Rynkeby i samarbejde med arrangøren Vinevent kan give 50.000 kroner til Børnecancerfonden efter arrangementet. Noget som kun kan lade sig gøre fordi alle involverede stiller deres arbejdskraft samt råvarer kvit og frit til rådighed.

Det har været en stor fornøjelse at arrangere vinsmagningen. Vi har kun mødt velvilje fra alle deltagere, fortæller Lars Schou.

Arrangementet er en del af Team Rynkeby Århus generelle indsamling til Børnecancerfonden, hvoraf den største del er 50 personernes cykeltur til Paris i juli måned.

Se information om smagningen i aov kalenderen d. 22 juni.