Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Fødselarerne i deres rette element - Steen til venstre, og Lars til højre
Rhône entusiasterne TheWineCompany har 15års fødselsdag
Steen Rasmussen og Lars Møller startede deres vinimport for 15 år siden. TheWineCompany var dengang et firma de drev i deres fritid. Fra start fokuserede TheWineCompany på Rhonedalen, hvor man gik efter de lidt bedre producenter, med begrænset produktion.
TheWineCompany har holdt fast i deres forkærlighed for Rhone, hvilket også afspejles i at de siden 2003 har stået bag den stort anlagte Rhonefestival. Med stærk base i de gode Rhoneproducenter har TheWineCompany gennem årene udvidet deres sortiment med vine fra især Bourgogne og Australien, men også Italien og Champagne.

Filosofien har fra starten været at fokusere på et begrænset antal områder, og kunne levere nogle af de bedste vine herfra.

Steen og Lars trodsede finanskrisen og gik i 2009 fuldtids ind i TheWineCompany. TheWineCompany skiftede også adresse med større og bedre faciliteter.

TheWineCompany er stadig en butik med begrænsede butiksåbningstider, da det meste af handlen foregår på nettet, men der åbent i butikken på Jyllingevej torsdag, fredag og lørdag.

I anledning af TheWineCompany’s 15 års fødselsdag holder de en stort anlagt festival hvor en stor del af deres kvalitetsproducenter vil være tilstede og skænke vine. Festivallen afvikles d. 14. maj på Dansk VinCenter, og har et ganske imponerende felt af vinproducenter. Du vil møde producenter der bestemt ikke er uvant med at score de magiske 100 point hos Parker. Du vil også kunne møde noget så uvant som en dansk musikproducer, nemlig Chief 1, der vil præsentere sin favoritvin for gæsterne.

Se programmet for TheWineCompany’s festival her