Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Kluge estate winery - beliggende ca. 200 km sydvest af Washington DC
Vingård som investeringsobjekt
For nylig købte den kinesiske stat et vinslot i Bordeaux, og nu køber en af Manhattans kendte boligspekulanter Donald Trump også en vingård.

Om der er tale om en investering på linie med de skyskrabere som Donald Trump har investeret i på Manhattan vides ikke. Donald Trump har købt Kluge Estate winery, beliggende i Charlottesville Virginia, blot små 200 km sydvest for hovedstaden Washington DC.

Donald Trump har købt den 800 hektar store vingård, hvoraf 80 hektar er tilplantet med vinstokke. I 1999 gennemgik Kluge estate en større renovering med henblik på at udvikle sig til en verdenklasseproducent. Kluge estate indledte i 1999 et samarbejde med Michel Rolland som konsulent på henholdsvis deres Bordeaux blend, og deres mousserende vine. Deres mousserende vine blev i øvrigt serveret ved Chelsea Clintons bryllup i 2010.

Donald Trump, der er nævnt som Republikansk præsidentkandidat, fortæller at han egentlig ikke har så meget forstand på vin, men mere er interesserede i fornuftige ejendomme. Således får den tidligere ejer lov at fortsætte med at lave vinen på Kluge estate, men efter planen vil vinene herfra komme på markedet med Donald Trumps brand.

Vingården blev solgt for 6,2 millioner USD

Se Kluge estate's hjemmeside her