Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Team Christina watches – Onfone, har fået Skovgaard Vine som officiel medsponsor
Skovgaard Vine på vej ind i cykling
Skovgaard Vine med hovedkvarter i Slagelse udvider deres aktiviteter ganske betragteligt disse dage. Skovgaard der i sidste uge åbnede landets største vinhandel i Brøndby med 100.000 flasker på reolerne, går nu også ind i cykling. Skovgaard Vine er blevet officiel sponsor for cykelholdet Team Christina watches – Onfone. Et hold der er bygget op om Michael Rasmussen, bedre kendt som kyllingen fra Tølløse.

Samarbejdet med cykelholdet har helt konkret bevirket at Skovgaard Vine samtidig har fået en vin udvalgt af Michael Rasmussen på hylden. Vinen kommer fra en af Michaels naboer fra Veneto regionen i Italien, Monte Santoccio. Monte Santoccio er mest kendt for sin Amarone. Michael Rasmussen har dog valgt en mere eksperimenterende Veneto IGT vin (IGT = Indicazione Geografica Tipica) herfra.

Vinen Michael har valgt er den lidt lavere IGT klassifikation da der er anvendt druer der ikke må anvendes i den lidt finere DOC klassifikation.

Vinen er anmeldt andetsteds her på siden, men vi kan afsløre at det er en glimrende vin, som er en god ledsager til ost.

Se anmeldelsen klik her