Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Peter Work, altid nem at kende med sin signifikante cowboyhat
Topklasse Californisk med dansk islæt, læs anmeldelserne
Ampelos Cellars - vin i kontakt med naturen

Danske Peter Work har med Ampelos gjort sig bemærket hos de internationale vinskribenter. Den tidligere IT konsulent arbejder uhyre systematisk med sin biodynamiske og perfektionistiske tilgang på at opnå sine flotte resultater. Læs mere om Peter Work og Ampelos klik her

Alt om vin smagte følgende 4 vine, som alle kan købes hos Otto Suenson (klik her). Generelt er vinene meget frugtdrevne, og vinene afspejler at de er dyrket i en koldklima dal. Alle vinene er af teknisk meget høj kvalitet.

Alt om vins anmeldelser af Ampelos;

Syrache 2007
6 stjerner - 199,- kroner
En absolut vinder
Smagsnoter: Fuldstændig tindrende klar og kølig mørk frugt flot indpakket i diskrete fadaromaer – afsluttende med et flot skud peberkrydderi. Denne vin har strukturen fra Syrahdruen og frugten fra Grenache i flot flot balance. Den ideele ledsager til et stykke rødt kød.

Pinot Noir Rho 2006
6 stjerner - 315,- kroner
Pinot af den anden verden - fuldstændig uimodståelig
Smagsnoter: Lys farve. Diskrete kirsebær i næsen og en mindre eksplosion af krydderier. Flerdimensionel vin med spændende mineralske toner, klart og rent frugtpræg pakket pænt og diskret ind i fadaromaer. Lækker fløjlsblød garvesyre, og flot balanceret frugtsyre. Lækker og overvældende krydret afslutning.

Syrah Gamma 2006
5 stjerner - 269,- kroner
Givende, stor og koncentreret
Koncentreret brombærbombe med spændende mineralske toner. Kamfer og eucalyptus og fadaromaer – meget givende og stor vin.

Pinot Noir Lambda 2006
4 stjerner - 254,- kroner
Easygoing vin i flot balance
Smagsnoter: Lys farve. Lækker umiskendelig Pinotnæse, mineralsk og floral. Lækker og lys frugt, og meget easygoing vin i flot balance, til den lidt lette side. 4 store stjerner.

Alt om vin smagte vinene fra Ampelos sammen med Peter Work d. 30/3-2011.