Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Virum
HAVES ØNSKES KØBES SÆLGES BYTTES
I løbet af mit arbejde her på skærmen, har jeg tit modtaget mails fra vinvennerne der ledte efter en bestemt vin, der ville sælge af deres beholdning eller bytte sig til noget anden vin eller igen købe nogle bestemte vine af bestemte årgange.

Andre vinvenner havde vinkøleskabe, vinreoler, proptrækkere, bøger, vinetiketter, og andet vintilbehør som de samlede på og ville bytte, købe, sælge.

Endnu andre vinvenner havde et sommerhus de ville leje ud, behov for at bytte en hel masse andre ting og sager som ikke var decideret vinrelaterede.

Så har jeg tænkt at åbne i webshoppen en plads som hedder HAVES-ØNSKES-KØBES-SÆLGES-BYTTES

Her kan I skrive hvad I har af ønsker, hvad I vil købe og hvad I vil sælge hvad I vil bytte jer til.

FREMGAMGSMÅDEN:
I sender mig en e-mail med beskrivelsen (kun tekst) af hvad I ønsker at sælge, købe, bytte og evt. forærer væk. I slutter med jeres mailadresse eller med et telefonnnummer hvor I kan kontaktes. Når jeg har modtaget jeres mail, svarer jeg med det kontonummer hvortil I skal indbetale detagelsesgebyret.

Når beløbet er modtaget offentligøres jeres mail og bliver på siden i 30 dage.

PRISERNE:

Uspecificerede varer og tjenester : 100,- kr.

Vine købte hos mig: 150,- kr.

Vine købt hos andre: 350,- kr.

Anonymitet: + 100,- kr. : ønsker I at kun fremstå med et billet mrk. eller anden identifikation for at undgå spam eller uvedkommende henvendelser, administrerer vi disse, således at alle henvendelser bliver rettet til os
som så girerer dem videre til jer.

Det er en ren formidlingstjeneste og vi blander os hverken i hvad der bliver tilbudt og hvordan den videreforhandling foregår. Dog forbeholder jeg mig
retten til at afvise mails hvis indhold jeg ikke bryder mig om. Om dette gives naturligvis behørig forklaring til indsenderen.
For at være med : info@carlomerolli.dk

Se mere på min hjemmesideklik her

Ciao,

Carlo